Motorbåtar för uthyrning i Stockholm

Hos oss kan du hyra motorbåt över dagen, helgen eller veckovis. Marinmäklarna AB startades 1990 och är sedan 1994 verksamma i hamnen Nacka Strand.

Vår inriktning har sedan starten varit att arbeta med ett klassiskt utbud av motorbåtar och segelbåtar. Marinmäklarna AB har agenturen för de svenskbyggda aluminiumbåtarna ARRONET på östkusten samt agenturen för klassiska Grand Banks. I vårt sortiment av begagnade båtar finns märken som Chris Craft, Bertram, Grand banks, Malö , Fjord.

Motorbåtar att hyra
Arronet 18SP

Hyr motorbåt Arronet 18SP

Hyr motorbåt i Stockholm - Arronet 18C

Hyr motorbåt Arronet 18C

Generella villkor

Hyreskontrakt
När du bokat båten skickas en bokningsbekräftelse och ett hyreskontrakt med närmare detaljer samt betalningsvillkor.

Nautisk kompetens
Förarbevis är ett krav för att hyra båten. Du måste kunna hantera båten och se till så att den framförs i enlighet med gällande sjöfartsregler.

Försäkring
Båten är helförsäkrad under hyresperioden. Detta ingår i hyran. En deposition motsvarande försäkringens självrisk (8.000 kr) måste betalas kontant vid överlämnandet av båten. Hyrestagaren är ansvarig för båten under hela hyresperioden. Depositionen återfås då felfri, välstädad och fulltankad båt återlämnas.

Var ligger båten?
Båten ligger i Nacka Strand med direkt access till farleden ut i skärgården.

Hyresperiod
Hyrestiden går normalt från bokningsdagen klockan 8.00 till återlämnande klockan 18.00. Önskemål om andra tider eller udda hyresperioder tillgodoses i största möjliga mån. Kontakta oss så kommer vi överens!

Övrigt
Båten är utrustad bekvämt för 4-5 personer. Det enda ni behöver ta med är flytvästar, personlig utrustning och proviant. Rökning och husdjur är inte tillåtet ombord. Du måste självklart kunna legitimera dig då du hämtar båten.

Välkommen!