Bennington pontonbåt hos Marinmäklarna Nacka strand

BENNINGTON

EN MODIG STEG FRAMÅT

Bennington är aldrig nöjd med att bara vara bäst, och med den helt nya Bowrider modellen har de revolutionerat pontonbåtsvärlden. Bowridern är lätt att köra, designad för underhållning och för vattensporter. Med den här båten har Bennington skapat en banbrytande innovation som kombinerar det bästa av två världar. Oavsett om du vill ha en avkopplande dag på havet eller en spännande upplevelse med vattensporter, kommer vår Bowrider att ge dig den perfekta upplevelsen.

Bennington är designade med funktionalitet och stil i åtanke, så att du kan ha allt du behöver inom räckhåll och alltid vara redo för äventyr. Oavsett om du är på en dagsutflykt eller på en längre expedition så hittar du allt du behöver i de olika förvaringsutrymmena. Vår utrustning hjälper dig att hålla din utrustning organiserad så att du kan fokusera på upplevelsen och njuta av din resa.

För mer information kontakta Marinmäklarna för pris, test och provkörning

Videogalleri

Kontakt om denna båt

    Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter. Läs mer här