Elektriska utombordare från ePropulsion

– Den största skillnaden hörs inte.

Ännu tystare båtturer. Tack vare direktdrift. Dina båtturer blir inte bara lugnare och trivsammare. Du skrämmer varken djur eller människor i din omgivning. Och inte heller släpper du ut några avgaser. En ren njutning med andra ord.

ePropulsion – En av världens största tillverkare.

ePropulsion är ett ungt företag grundat av fyra passionerade ingenjörer med missionen att utveckla och förbättra elektriska båtmotorer. Det har präglat hela företagskulturen sedan dess. Nu har ePropulsion vuxit till en av världens största tillverkare och snabbt blivit en utmanare till de etablerade tillverkarna. ePropulsion har gjort båtlivet enklare, behagligare och renare för båtfolk över hela världen.

Elektriska utombordare – Innovativa elmotorer för båt.

Med en lång rad innovationer har ePropulsion snabbt blivit en föregångare inom elmotorer. Med en rad tekniska innovationer har vi utökat kapaciteten, förlängt livslängden och ökat styrkan i våra motorer. Ett bra exempel är vår direktdrivning som inte bara sparar energi, den ger också en närapå ljudlös gång. Ett annat exempel är hydrogenerering, dvs möjligheten att ladda sitt båtbatteri via propellern när man seglar. Laddning via solpaneler och separata 48V-batterier är ytterligare två exempel. En väl genomtänkt design har också resulterat i ovanligt lätthanterliga motorer med låg vikt. De är enkla att bära, montera och använda.

Brett modellprogram av elektriska utombordare

ePropulsion erbjuder ett brett program av elmotorer för olika slags båtar och olika behov, från jollar och gummibåtar till segelbåtar, utflyktsbåtar och större motorbåtar.

Elektriska inombordare

Vårt modellprogram inkluderar modellserier för både utombordare och inombordare. Och alla är direktdrivande, tysta och underhållsfria. I våra serier av inombordare ingår små, smidiga och effektiva motorer med en effekt från 10 kW upp till 140 kW.

Hos Marinmäklarna hittar du också ett lika brett utbud av olika batterier, laddare och andra tillbehör.

För mer information kontakta Marinmäklarna för pris, test och provkörning

Kontakt oss

    Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter. Läs mer här

    Elektriska utombordare från ePropulsion hos Marinmäklarna. ladda ner prislista