Hyra Ribbåt i Stockholm

Patrol 540 är en Ribbåt av kommersiell kvalitet och är utformade för att fungera utmärkt både som en familjekryssare för långdistans eller en hardcore arbetsbåt. Byggda för att stå emot de tuffaste förhållandena.

 • Längd 5.40 m
 • Längd invändigt 4.30 m
 • Bredd 2.48 m
 • Bredd invändigt 1.33 m
 • Motor: Utombordare 115 hk Suzuki

Hyres med full tank och återlämnas med full tank. Medtag egna flytvästar.

Pris
3500 kr per dag mellan kl 9.00-17.00

Depositionsavgift 8000 kr tillkommer

Krav / förutsättningar
 • 18 år + och förarintyg krävs.
 • Medtag förarintyg samt leg.
Övrigt

SÄKERT & STABILT. Arronet-båtarna är byggda för din säkerhet och för att klara tuff behandling. De är försedda med luftkuddar och flyter därför även om skrovet skulle vattenfyllas. Stabiliteten både i hamn och under gång är något utöver det vanliga.

FANTASTISKA SJÖEGENSKAPER. Båtarna är roliga att köra, lättdrivna och går fint i sjön i alla väder. Genom sin förstärkta konstruktion klarar de hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta.

SVENSK KVALITET. Båtarna är helsvetsade med förstärkta skrov, i saltvattenbeständig marinaluminium. Resultatet är en stark, säker, underhållsfri båt där åldrande material är minimerade. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagnande lack.

Tillgängliga båtar

Hyr Ribbåt Highfield 540

Hyr motorbåt Arronet 18SP

Hyr motorbåt Arronet 18C

Lämna dina kontaktuppgifter

OBS – Formuläret nedan avser endast förfrågan om bokning. Definitiv bokning görs efter acceptans av vår offert.

Lämna dina kontaktuppgifter samt vilka dagar du önska hyra båten. Utnyttja gärna meddelandefältet om du har frågor, t.ex hyra över en längre period. Vi kontaktar dig snarast.

  Önskar hyra fr.o.m

  Önskar hyra t.o.m

  Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter. Läs mer här