Hyra motorbåt i Stockholm

ARRONET 18C

Robust motorbåt tillverkad i Aluminium. Trevlig båt att hyra för fyra. Utrustad med plotter, värmare och trimplan. Utombordare Suzuki med 115 hk. Längd: 5760. Bred: 2154.

Hyres med full tank och återlämnas med full tank. Medtag egna flytvästar.

Pris
3500 kr/dygn

Depositionsavgift tillkommer

Krav / förutsättningar
  • 18 år + och förarintyg krävs.
  • Medtag förarintyg samt leg.
Övrigt

SÄKERT & STABILT. Arronet-båtarna är byggda för din säkerhet och för att klara tuff behandling. De är försedda med luftkuddar och flyter därför även om skrovet skulle vattenfyllas. Stabiliteten både i hamn och under gång är något utöver det vanliga.

FANTASTISKA SJÖEGENSKAPER. Båtarna är roliga att köra, lättdrivna och går fint i sjön i alla väder. Genom sin förstärkta konstruktion klarar de hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta.

SVENSK KVALITET. Båtarna är helsvetsade med förstärkta skrov, i saltvattenbeständig marinaluminium. Resultatet är en stark, säker, underhållsfri båt där åldrande material är minimerade. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagnande lack.

Tillgängliga båtar

Hyr motorbåt Arronet 18SP

Hyr motorbåt Arronet 18C

    Önskar hyra fr.o.m

    Önskar hyra t.o.m

    Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter. Läs mer här