Azimut Yachts S8 Sportfly säljs av Marinmäklarna i Stockholm, Sverige

Azimut Yachts S8 Sportfly

Sportighet ligger inte i namnet, det ligger i dynamiken, linjerna, kraften och karaktären. Det är med iver som Azimut Yachts S bryter sig loss från alla förväntningar och färdas mot en ouppnåelig horisont. En ny dimension skapas, ett nytt element – ​​något gjort av hav, salta stänk, himmel över huvudet, fart och din karaktär. Man kalla det olika saker men ett ord som faller naturligt är – Frihet. Frihet i dess råa, primitiva och ursprungliga karaktär.

Stå på däcket av Azimut S, kör i full fart, rör vid dess skrovlinjer. Du kommer att känna att ljusstyrka, kraft och elegans inte bara är ord från en inspirerad skapare eller poet, denna yacht är en spegel av din individualitet, en reflektion av din karaktär.

Azimut Yachts erbjuder fem modeller i  sportserien. Förutom exklusiv hastighetsprestanda och aerodynamisk perfektion, är det utmärkande för hela serien “utomhusliv”. Azimut Yachts S-serie erbjuder ett maximalt antal öppna utrymmen på huvuddäcket, i salongen och i cockpit. Salongens öppningsbara hardtop är en av nycklarna till Azimut S sportkaraktär.

Azimut Yachts säljs av Marinmäklarna i Stockholm – Kontakta oss

Besök även Azimut Yachts officiella hemsida

Marinmäklarna säljer Azimut Yachts

Azimut Yachts i Sverige

Försäljning av Azimut Yachts i Sverige sker genom Marinmäklarna AB, Nacka strand i Stockholm. Bolaget etablerades 1990 och har sedan dess fokuserat på försäljning och förmedling av nya och begagnade båtar. Huvudinriktningen är sedan start klassiska och högkvalitativa premiumbåtar i alla storlekar.

Azimut är en av europas ledande tillverkare av yachter i med tillverkning i Turin, Italien. Bland det som utmärker Azimut Yachts höga kvalitet är känslan för detaljer och bruket av carbon, kolfiber, i skrov och överbyggnad vilket ger en oöverträffad styrka och vridstyvhet samtidigt som vikten kan hållas till ett minimum – en viktig faktor för både bränsleförbrukning och uppträdande i sjön.

Marinmäklarna AB är lokaliserat i Stockholm med kontor och hamnanläggning i Nacka strand, ca 15 min bilväg från Stockholm city och motsvarande ca 10 min med båt.

Läs mer om våra Azimut färdiga för leverans

Läs mer om Azimut på den officiella hemisdan

Azimut Yachts S8 Sportsfly

  • Length overall: 24.63m
  • Engine: 3 x VOLVO IPS 1350 (1000 HP) 735 kW
  • Beam overall: 5.55m
  • Material: Carbon fiber + fiberglass

Kontakt om denna båt

    Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter. Läs mer här