Azimut Yachts Flybridge säljs av Marinmäklarna i Stockholm, Sverige

Azimut Yachts Flybridge collection

Tänk på en Flybridge-yacht och automatiskt blir den första och mest rimliga associationen Italientillverkade Azimut Yachts. De har lyckats förverkliga associationen baserat på en dröm om flygningen över havet.

Innovativ teknik, exklusiva material, traditionell och ren smak skapar en atmosfär och speciell komfort som förvandlar yachtens bostadsområden till exklusiva lägenheter. När du väl har gått ombord på en Azimut yacht förstår du att det inte är så viktigt om du bara tillbringar några timmar här eller åker på en lång resa – yachten kommer att bli ditt eget, andra hem och din stora kärlek.

Azimut Yachts Flybridge serien erbjuder det bredaste utbudet av flybridge-yachter – från 40 till 100 fot. Majoriteten av dem är både nominerade och vinnare av de mest prestigefyllda priserna som delas ut både av proffs och fanatiker och beundrare av havet.

Azimut Yachts säljs av Marinmäklarna i Stockholm – Kontakta oss

Marinmäklarna säljer Azimut Yachts

Azimut Yachts i Sverige

Försäljning av Azimut Yachts i Sverige sker genom Marinmäklarna AB, Nacka strand i Stockholm. Bolaget etablerades 1990 och har sedan dess fokuserat på försäljning och förmedling av nya och begagnade båtar. Huvudinriktningen är sedan start klassiska och högkvalitativa premiumbåtar i alla storlekar.

Azimut är en av europas ledande tillverkare av yachter i med tillverkning i Turin, Italien. Bland det som utmärker Azimut Yachts höga kvalitet är känslan för detaljer och bruket av carbon, kolfiber, i skrov och överbyggnad vilket ger en oöverträffad styrka och vridstyvhet samtidigt som vikten kan hållas till ett minimum – en viktig faktor för både bränsleförbrukning och uppträdande i sjön.

Marinmäklarna AB är lokaliserat i Stockholm med kontor och hamnanläggning i Nacka strand, ca 15 min bilväg från Stockholm city och motsvarande ca 10 min med båt.

Läs mer om våra Azimut färdiga för leverans

Läs mer om Azimut på den officiella hemisdan

Azimut yachts Flybridge 53

Length overall: 16.78m

Engine: 2 x Volvo IPS 950 D11 725 Hp

Beam overall: 4.95m

Material: GRP

Kontakt om denna båt

    Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter. Läs mer här