Azimut Yachts Atlantis säljs i Sverige av Marinmäklarna, Stockholm

Azimut Yachts Atlantis Collection

Det är otroligt, men det verkar som om Azimut Yachts Atlantis kan dra uppmärksamheten bort från havet, hur underbart det än är. En absolut kombination av högteknologi, sofistikerad design, exklusiva material och själ. I de nya modellerna från Azimut Yachts kan vi se Paolo Vitellis varvs oändliga önskan att göra perfekt mer perfekt.

Snygg och ljus Atlantis-kollektion. Från 34 till 58 fot i alla storlekar är de fulla av dynamik och uttryck. Allt detta med en ovillkorlig koppling till tekniska trender och öppenhet för innovationer. Välj din Azimut!

Omöjlig och otrolig modernistisk konservatism? Ja, det är möjligt, men bara med Azimut Yachts.

Azimut Yachts säljs av Marinmäklarna i Stockholm – Kontakta oss

Besök även Azimut Yachts officiella hemsida

Marinmäklarna säljer Azimut Yachts

Azimut Yachts i Sverige

Försäljning av Azimut Yachts i Sverige sker genom Marinmäklarna AB, Nacka strand i Stockholm. Bolaget etablerades 1990 och har sedan dess fokuserat på försäljning och förmedling av nya och begagnade båtar. Huvudinriktningen är sedan start klassiska och högkvalitativa premiumbåtar i alla storlekar.

Azimut är en av europas ledande tillverkare av yachter i med tillverkning i Turin, Italien. Bland det som utmärker Azimut Yachts höga kvalitet är känslan för detaljer och bruket av carbon, kolfiber, i skrov och överbyggnad vilket ger en oöverträffad styrka och vridstyvhet samtidigt som vikten kan hållas till ett minimum – en viktig faktor för både bränsleförbrukning och uppträdande i sjön.

Marinmäklarna AB är lokaliserat i Stockholm med kontor och hamnanläggning i Nacka strand, ca 15 min bilväg från Stockholm city och motsvarande ca 10 min med båt.

Läs mer om våra Azimut färdiga för leverans

Läs mer om Azimut på den officiella hemisdan

Azimut Yachts Atlantis 51

  • Length overall: 16.18m
  • Engine: 2 x VOLVO IPS 800 – 600 hp
  • Material: GRP

Kontakt om denna båt

    Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter. Läs mer här