Ultralite

Vikten spelar roll, den här enkeldäcksjollen utformats med tanke på detta.

Den låga vikt gör dem till ett riktigt alternativ för dem som kanske har valt en jolle med mjuk botten tidigare men föredrar ett hårt skrov för sin prestandan. Ultralite tenders är rymliga och starka, men ändå lätta och lätta att transportera. Dessa små båtar kan sjösättas och bärgas av en enda man och är lätta att transportera på ett takräcke.

Du kommer att bli imponerad av deras uppenbara kvalitetsnivå. Finishens förträfflighet överträffas bara av detaljerna i ergonomin. Den enkla layouten kombineras med en stilren design och kan kompletteras med många standardtillbehör.

Ultralite är tillverkade av 2,5 mm tjockt pulverlackerat aluminium av marin kvalitet för skrovet och 1100 Dtex-tyg för det uppblåsbara röret.

Classic

Extra komfortnivå för denna jolle med dubbeldäcksskrov som håller dina fötter torra.

Den högkvalitativa finishen och det lyxiga utseendet motsäger det faktum att detta utbud av jollar har utformats för att arbeta hårt. Ett hållbart aluminiumskrov i kombination med kölskydd i full längd gör dem idealiska för de där strandhoppande dagarna med vänner och familj.

De stora viktbesparingarna som uppnås jämfört med motsvarande GRP-jollar innebär att du kommer att njuta av imponerande prestanda med mindre motorer, och med en utmärkt lastkapaciteter erbjuder Classic-serien verkligen en jolle för alla.

Skroven på Classics är byggda av 2,5 mm tjockt pulverlackerat aluminium av marin kvalitet. Rören är gjorda av 1100 dtex belagt tyg.

Sport

Highfield Sport familje RIB-båtar är baserade på Highfields beprövade aluminiumskrov.

I Sport serien med integrerd aktersoffa och motorbrunn. Det här utförandet ger ett stort skyddat förvaringsutrymme i aktern och högre komfort för familjen och fritid.

Med egenskaperna hos våra aluminiumskrov behöver du inte oroa dig för gelcoatskador, landstigning på en strand eller trailer dragande. Din Highfield kommer inte att delaminera med tiden, båten behåller sin prestanda och väger detsamma om 10 år som dagen för första turen.

Skrovet är byggt i 3-4 mm marinaluminium med 4mm skott. Med sina medium djupa V-skrov, steglister och tuber med stor diameter. Erbjuder båtarna hög stabilitet, hög säkerhet och torr färd även under tuffa förhållanden.

Patrol

Highfield Patrol är en serie RIB-båtar av kommersiell kvalitet, designade och handbyggda för att klara de tuffaste förhållanden.

Skrovet är byggt i 4-5mm 5083 aluminiumplåtar med 6 och 10mm skott. Med sina super djupa V-skrov, breda steglister och tuber med stor diameter. Erbjuder båtarna hög manövrerbarhet, hög säkerhet och en mjuk och torr färd även under de tuffaste förhållanden.

Patrol-båtarna bära stora laster och planar snabbt och enkelt med även mindre motorer. Dessa båtar är idealiska fritidsbåtar eller arbetsbåtar och kan konfigureras med olika sittplatser och konsolalternativ. När säkerhet, tillförlitlighet och tålighet är viktigt så ska du välja Patrol RIB-båtar med aluminiumskrov.