Marinmäklarna AB – Highfield aluminum boats i Stockholm, Sverige.

Marinmäklarna AB är sedan 2020, svensk återförsäljare för Highfield aluminium RIB-båtar.

Highfield Boats är idag världens nummer ett inom RIB-sektorn och en global aktör inom +5 meter-sektorn. Prestanda och styrka har alltid varit i Highfields fokus och nyckelvärden framför allt annat. Highfields skrov är mycket sjödugliga och är kända över hela världen för sin kvalitet.

Som återförsäljare av Highfield boats, erbjuder Marinmäklarna försäljning, finansiering, försäkring och service på högsta nivå. I hamnen Nacka strand, Stockholm, kan vi erbjuda den bästa tänkbara servicen med närhet både till Stockholm city och det bästa av skärgården.

Marinmäklarnas sortiment av Highfield boats inkluderar samtliga modellserier Ultralite, Classic, Sport och Patrol.

Marinmäklarna AB etablerades 1990 och har sedan dess fokuserat på försäljning och förmedling av nya och begagnade båtar. Huvudinriktningen är sedan start klassiska och högkvalitativa premiumbåtar i alla storlekar.

Vi är lokaliserade i Stockholm med kontor och hamnanläggning i Nacka strand, ca 15 min bilväg från Stockholm city och motsvarande ca 10 min med båt.

I hamnen har vi oftast ett flertal modeller för provkörning – kontakta oss för en personlig visning och provkörning av Highfield aluminium RIB-båtar.

Läs mer om Marinmäklarnas båtar från Highfield aluminium och RIB-båtar