Arronet aluminiumbåtar i Stockholm

FÖRSÄLJNING FINANSIERING FÖRSÄKRING SERVICE

Vi tillhandahåller försäljning, finansiering, försäkring och service för samtliga Arronet båtar från vårt kontor i hamnen Nacka strand, Stockholm.

Marinmäklarna AB är agent och återförsäljare för de svenskbyggda Arronet aluminiumbåtar i Stockholm och östkusten. Vi tillhandahåller försäljning, finansiering, försäkring och båtservice. Sedan Arronets båttillverkning startade är vi en hängiven säljrepresentant med fullservice för våra kunder. Vi är samtidigt ett bollplank för Arronet i utvecklingen av nya modeller. Därför är vi en pålitlig partner som gärna delar med oss av vår långa erfarenhet från båttypen och nära samarbete med våra många nöjda kunder.

Arronet i Öregrund

Ett brett sortiment av högkvalitativa aluminiumbåtar i storlekar som idag spänner över 16-35 fot och kan levereras som öppna båtar, kabinbåtar och som rampbåtar.

Utmärkande för Arronets höga kvalitet och drift- och sjösäkerhet. Bland annat att båtarna är helsvetsade med förstärkta skrov, i saltvattenbeständig marinaluminium. Detta ger resultat i en stark, säker, underhållsfri båt där materialbeständighet är maximerat. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagnande lack.

Besök oss

Marinmäklarna AB är lokaliserat i Stockholm med kontor och hamnanläggning i Nacka strand, ca 15 min bilväg från Stockholm city och motsvarande ca 10 min med båt.

I hamnen har vi oftast ett flertal modeller för provkörning av båtar från Arronet – kontakta oss för pris eller en personlig visning och provkörning av Arronet.

Läs mer om Arronets samtliga modeller

Letar du efter en begagnad Arronet

Ladda ner Arronet prislistor